Loopbaanbegeleiding is een initiatief van de overheid en wordt geregeld vanuit de VDAB. Het biedt werkenden de kans om op een laagdrempelige manier gecoacht te worden op het terrein van hun job. Loopbaanbegeleiding helpt je om een antwoord te vinden op loopbaanvragen zoals: hoe vind ik weer plezier in mijn job? Of ook: zou ik gelukkiger zijn in een andere job?

Maak een afspraak
Aanpak voor loopbaanbegeleiding

Vanuit rust en ruimte ontstaat veerkracht en flexibiliteit. Om daartoe te komen, gebruiken we creatieve technieken of trekken we de natuur in. We bekijken je situatie in het hier en nu vanuit verschillende standpunten. Wat speelt er zich af onder de oppervlakte? Welke kwaliteiten wil je in je werk leggen? Wat zijn je valkuilen? Wat voor werknemer of -gever wil je zijn? Hoe kom je daartoe?

Als loopbaancoach is Annabel van Orshoven aangesloten bij het erkend loopbaancentrum Pygmalion. Op deze manier volg ik blijvend trainingen en intervisies om jou de best mogelijke ondersteuning te bieden.
Daarnaast zorgt mijn achtergrond als (mindfulness)coach en klinisch psycholoog voor de nodige expertise om jouw zoektocht ruggengraat te geven. Door zelf proefondervindelijk te ervaren wat jobcoaching inhoudt, ben ik er nóg meer van overtuigd dat ook jij jouw ideale plek binnen een werkcontext kan creëren!

Verloop van loopbaanbegeleiding

Eerst bespreken we tijdens een gratis, vrijblijvend gesprek van 30 minuten je vraag en situatie. Op basis van dit gesprek beslis je of loopbaanbegeleiding iets voor jou is. Is dit het geval, dan start de loopbaanbegeleiding. Dit filmpje geeft een mooi overzicht van hoe zo’n begeleiding precies verloopt.

Praktische info

Een loopbaancheque geeft recht op 4 uur loopbaanbegeleiding. Je kan zelf kiezen hoe je deze 4 uur opdeelt (4 keer 1 uur, 2 keer 2 uur …). De aanvraag en betaling van de cheques verlopen via de VDAB. Je betaalt slechts €40 voor 4 uur loopbaanbegeleiding.

Controleer hier of jij recht hebt op loopbaancheques.

Ook zonder (recht op) cheques kan je bij ons terecht voor loopbaancoaching.

Boek gratis een vrijblijvend gesprek met Annabel
Maak een afspraak
Annabel

(Kinder)psycholoog en loopbaanbegeleider

Klinisch psycholoog met expertise in cliëntgerichte psychotherapie voor kinderen en jongeren (4 – 23 jaar). Ze verdiept zich ook in loopbaanbegeleiding.

Meer details