‘ZuursTOF’ Hoe houden we samen vol?

Jammer genoeg kan er momenteel geen opendeurdag gepland worden, rekening houdend met de coronapandemie. Daarom gingen we opzoek naar een originele en corona-veilige manier om naar jullie toe te komen en jullie naar ons.
We merken op dat de samenleving nood heeft aan extra ondersteuning en aanmoedigingen om deze pandemie vol te houden. Er wordt de dag van vandaag veel van mensen gevraagd. Het is dan ook leerrijk om van elkaar te leren op welke manier we samen door deze hopelijk laatste coronamaanden komen.  

Oproep tot actie!

Wat doe jij om deze coronapandemie vol te houden? Wat geeft jou deze dagen (extra) zuurstof? Welke tip heb jij voor anderen?

Neem hiervan een foto en noteer er eventueel een bijhorende quote/ spreuk/ tekst bij. Stuur je foto en tekst in, samen met je leeftijd, naar ons e-mailadres: info@skogaalst.be of via WhatsApp +32 472 22 62 69

Alle inzendingen worden verzameld en anoniem gepubliceerd op de website, Facebook en Instagram van SKOG. In de praktijk zal er vervolgens een fotohoek ingericht worden waar er van iedere leeftijdscategorie (0-10 jaar; 11-20 jaar;…; 100-110 jaar) minstens één inzending wordt getoond. Wij roepen jong en oud op om mee te doen aan deze actie, daar wij er ook zijn voor mensen van 0 tot 100+ jaar.

Inzendingen kunnen tot en met 10 april 2021 gebeuren.

Maak kans op één van de drie SKOG.-welkomspakketten t.w.v. €50

Een onschuldige hand zal uit alle foto-inzendingen drie deelnemers trekken die elk een SKOG.-welkomspakket krijgen. Indien je hierop kans wil maken, dan mag je ons ook jouw contactgegevens bezorgen. Deze gegevens worden enkel voor huidige actie gebruikt.

Veel succes toegewenst & goede moed bij deze laatste coronaloodjes.

Volg onze openingsactie ook zeker via Facebook & Instagram!